انتخاب وب سایت مورد نظر :

دسترسی سریع :

بسمه تعالی

دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین پیشوا در سال 1372 باتوجه به رسالت آموزشی و تعهد خدمت رسانی بر جامعه و همچنین حفظ و ارتقای جایگاه علمی حرفه پرستاری-مامایی این مرز و بوم تاسیس شد. در حال حاضر این دانشکده دارای 2960 متر بنا و تعداد 17 کلاس  فعال، کلینیک سلامت، مرکز آموزش مهارتهای بالینی (شامل اتاق پراتیک، موزه آناتومی و رختکن) و همچنین آزمایشگاههای تخصصی میکروب و انگل شناسی، ایمونولوژی، آسیب شناسی، فیریولوژی و بیوشیمی و کتابخانه ای با 20434 جلد کتاب و 306 جلد ژورنال انگلیسی پرستاری-مامایی و مجلات علمی مختلف می باشد. درضمن تمامی کلاسهایی که جهت آموزش رشته پرستاری و مامایی مورد استفاده قرار می گیرند مجهز به ویدیو پرژکتورمی باشد. همچنین امکان استفاده دانشجویان و اساتید از کتابخانه دیجیتال نیز فراهم است. در حال حاضر افتخار داریم که در خدمت 446 دانشجوی رشته کارشناسی پرستاری و 337  دانشجوی رشته  مامایی باشیم.

لينک هاي مرتبط با اين بخش
 معرفی دانشکده